Spåntagning – højhastighedsbearbejdning og spåntagende bearbejdning nær Odense, Fyn

 


Hvis du skal have udført en både effektiv, billig og professionel spåtagende bearbejdning, så er maskinfabrikken LV Teknik ApS i Vissenbjerg nær Odense på Fyn den oplagte samarbejdspartner.

Maskinfabrikken LV Teknik ApS tilbyder stort set alle aspekter inden for spåntagende bearbejdning i aluminium og plast, og vi tilbyder også højhastighedsbearbejdning. Ved at benytte spåntagende højhastighedsbearbejdning, kan vi tilbyde vores kunder en meget hurtig leveringstid samtidig med, at kvaliteten på emnernes overflade er helt i top.

Vi har kunder til spåntagende bearbejdning fra hele Danmark samt fra udlandet.

Højhastighedsbearbejdning og spåntagende bearbejdning i aluminium og plast

Hos maskinfabrikken LV Teknik ApS på Fyn arbejder vi udelukkende med spåntagende bearbejdning i aluminium og plast. Vi lægger stor vægt på at alle vores emner, hvad enten der er tale om serieproduktion eller prototyper, er lavet i den højeste kvalitet, med flotte overflader, og til den billigste pris.

Som en del af vores arbejde med spåntagning, lægger vi også stor vægt på løbende videreuddannelse, således at dit produkt altid er lavet efter de nyeste standarder. Derfor er vores software til spåntagning (Mastercam), også altid opdaterede og klar til at skræddersy netop dit projekt.

Vores afdeling med spåntagning tilbyder bl.a. spåntagning inden for: CNC drejningCNC fræsningplastbearbejdningbox buildingaluminium bearbejdningCNC bearbejdning og meget andet.

 

Kontakt os om højhastighedsbearbejdning og spåntagende bearbejdning

Hvis du har spørgsmål til vores arbejde med spåntagende bearbejdning eller vores højhastighedsbearbejdning, kan vi kontaktes på tlf. 63 15 05 70 eller på mail her.

Vi står altid klar med professionel rådgivning, og regner naturligvis også gerne en god pris på et uforpligtende tilbud. Du kan også se billeder fra nogle af vores mange tidligere projekter i vores galleri her.

Vi har kunder til spåntagning og højhastighedsbearbejdning både fra udlandet og fra hele Danmark bl.a. ofte fra Århus, Aalborg, Odense og København