Professionel og effektiv aluminium bearbejdning nær Odense på Fyn

 


Har du brug for en professionel maskinfabrik med mange års erfaring inden for aluminium bearbejdning? Skal din samarbejdspartner kunne arbejde både hurtigt og effektivt og samtidigt kunne håndtere store ordrer inden for serieproduktion? Hos maskinfabrikken LV Teknik ApS i Vissenbjerg på Fyn har vi siden 2006 arbejdet med aluminium bearbejdning og serieproduktion af både små og store emner for virksomheder både i ind- udland.

Derfor skal du vælge os til aluminium bearbejdning

Hos LV Teknik ApS kan vi håndtere ordrer i alle størrelser, og vi følger altid nøje med i udviklingen inden for aluminium bearbejdning. Vi sørger naturligvis også altid for løbende videreuddannelse af vore medarbejdere.

Hos os får du derfor en samarbejdspartner, som altid arbejder med de nyeste standarder og med nye og effektive maskiner. Dette gør, at du som kunde altid får udført arbejde i den højeste kvalitet og til gode og konkurrencedygtige priser.

Hvert enkelt projekt bliver nøje gennemtænkt hvilket gør, at vi også hurtigt kan omstille os.
Generelt set er vi meget kendt for vores hurtige og fleksible produktion ved aluminiumsbearbejdning.

Vi udfører aluminiumsbearbejdning for flere industrier bl.a. bilindustrien og vindmølleindustrien.

 

Få arbejdet udført i højeste kvalitet til den billigste pris

Grundet vores moderne maskinpark og hurtige omstillingsmuligheder, kan vi stort set altid garantere aluminiumsbearbejdning til den billigste pris og i den højeste kvalitet.

Aluminium er både et meget populært og nemt metal at arbejde med. Årsagen til dette er bl.a., at det er et meget formbart metal samtidig med, at det også er yderst holdbart, og har en meget lav vægt. Med aluminium får du samtidig også et utal af muligheder for overfladebehandling både inden for styrke, hårdhed og farvevalg.

Det er derfor også et meget anvendt metal i bl.a. bil-, vindmølle-, offshore-, emballage-, medicinal- og fødevareindustrien.

Samtidig er aluminium meget genanvendeligt, også selvom det har været igennem en bearbejdningsproces.

Kontakt LV Teknik på Fyn

Hvis du har spørgsmål til vores arbejde, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 63 15 05 70 eller via vores kontaktformular her. Vi står altid til rådighed med gode råd til dit projekt og et uforpligtende tilbud.

Du kan også klikke ind i vores galleri her, og se billeder, fra nogle af vores mange tidligere projekter.

Vi har kunder til aluminium bearbejdning fra ind- og udland og har i Danmark bl.a. fra København, Odense, Århus og Aalborg