Boxbuilding – højeste kvalitet af aluminiums kabinetter til box building til elektronik mm.

 

 


Leder du efter en dygtig og professionel samarbejdspartner inden for box building, og ønsker du samtidig den bedste kvalitet og til den billigste pris? LV Teknik ApS på Fyn har siden 2006 fremstillet aluminiums kabinetter til box building for både små og store firmaer i ind- og udlandet.

Altid bedste pris på boxbuilding af aluminiums kabinetter

På maskinfabrikken LV Teknik ApS på Fyn kan vi, grundet vores moderne maskinpark, tilbyde dig aluminiumskabinetter til boxbuilding i den højeste kvalitet til den billigste pris.

Når vi arbejder med aluminiums kabinetter til boxbuilding, er det ofte inden for opgaver med udvikling af specialfremstillede aluminiums kabinetter til elektronik mm.

Af opgaver vi tidligere har udført kan bl.a. nævnes specialfremstillede aluminiums kabinetter til højttalersystemer i togindustrien, samt offshoreindustrien, medicinalindustrien og militær.

Kontakt LV Teknik ApS i Vissenbjerg på Fyn

Hvis du ønsker at vide mere om de mange forskellige muligheder der findes inden for området, kan du kontakte os på vores e-mail her eller på tlf. 63 15 05 70. Se også billeder fra vores mange arbejdsområder i galleriet her.

Vi har opgaver til box buildingindustrien i ind- og udland, og har i Danmark bl.a. kunder fra Odense, København, Århus og Aalborg