Serieproduktion - plastbearbejdning, CNC drejning og fræsning i plast i hele Danmark

 


Hvis du skal have lavet spåntagende plastbearbejdning i form af CNC drejning og CNC fræsning, så er maskinfabrikken LV Teknik ApS i Vissenbjerg på Fyn den oplagte samarbejdspartner. Vi har igennem mange år udført opgaver inden for netop plastbearbejdning, og vi har kunder fra hele Danmark samt fra udlandet.

På vores maskinfabrik benytter vi de nyeste maskiner og teknikker inden for plastbearbejdning, hvilket sikrer dig, at du som kunde får en ensartet høj kvalitet, til en billig og konkurrencedygtig pris.

Plastbearbejdning – CNC drejning og fræsning i plast

Hos LV Teknik ApS på Fyn tilbyder vi serieproduktion af emner inden for CNC drejning- og CNC fræsning i plast.

Når vi arbejder med plastbearbejdning, benytter vi programmet Mastercam som giver mulighed for, at du kan fremsende dine CAD filer, hvorefter vi kan producere dit nye plastemne direkte ud fra disse.

Når der arbejdes med plastforarbejdning, er materialet der vælges også meget vigtigt. Derfor vælger vi altid slidstærke råmaterialer i højeste kvalitet. Som udgangspunkt kan vi tilbyde CNC drejning- og CNC fræsning i plastmaterialer i næsten alle afskygninger, og vi kan også tilbyde både prototyper og serieproduktion af mange emner alt efter behov.

Kontakt os om plastbearbejdning og CNC fræsning og drejning i plast mm.

Hvis du har spørgsmål til vores arbejde med spåntagende plastbearbejdning, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 63 15 05 70 eller via vores kontaktformular her på siden. Vi står altid klar til at rådgive dig bedst muligt omkring dit næste projekt, ligesom vi naturligvis også gerne beregner et uforpligtende tilbud på en serieproduktion eller en prototype.

Du er også velkommen til at klikke her, og se billeder i galleriet fra nogle af vores mange tidligere projekter.

Vi har kunder til plastforarbejdning fra både ind- og udland, i Danmark bl.a. fra storbyerne Odense, Århus, Aalborg og København