CNC drejning på Fyn – professionelt arbejde med CNC bearbejdning

Har du brug for professionel CNC drejning eller CNC fræsning til en god pris? Hos maskinfabrikken LV Teknik på Fyn har vi siden 2006 tilbudt CNC drejning og bearbejdning i højeste kvalitet til den bedste pris for kunder i hele Danmark samt fra udlandet.

Billigste CNC drejning på Fyn i højeste kvalitet

Hos LV Teknik ApS i Vissenbjerg på Fyn kan du næsten altid være sikker på, at du får den billigste pris på dit projekt inden for CNC drejning. Årsagen til dette er bl.a., at arbejdsgangen på vores maskinfabrik er effektiviseret i en sådan grad, at vi har minimal spildtid på vores projekter. Dertil er vi i vores maskinfabrik også meget omstillingsparate under alle vores projekter.

Vores maskinfabrik indeholder de nyeste maskiner, således at alle projekter bliver udført hurtigt og effektivt.

CNC bearbejdning med serieproduktion af både små og store emner

Vi tilbyder CNC bearbejdning og drejning i både aluminium og plast. Når vi udfører CNC bearbejdning, sker det altid i løbende tæt dialog med kunden, således at alle behov bliver afdækket og opfyldt.

Vi kan i vores maskinfabrik på Fyn tilbyde både prototyper såvel som serieproduktion af diverse emner og udfører arbejde for industrier som vindmølleindustrien, bilindustrien, medicinalindustrien, offshore-industrien og mange andre.

Vi benytter programmeringsprogrammet Mastercam (CAD/CAM). Dette program giver os uanede muligheder for at skræddersy netop din løsning.

Kontakt os om CNC arbejde på Fyn

Du kan kontakte LV Teknik ApS i Vissenbjerg på Fyn for mere information om vores arbejde på tlf. 63 15 05 70 eller på vores mail her. Vi står altid klar til at rådgive dig om dit projekt, ligesom vi naturligvis også gerne giver et gratis og uforpligtende tilbud. Hos os er du sikret et resultat, som altid er i top.

Vi udfører CNC drejning på Fyn, og har kunder fra både ind- og udland, i Danmark bl.a. fra Odense, Århus, Aalborg og København