Serieproduktion – professionel aluminiumsproduktion fra maskinfabrik nær Odense, Fyn

Er du på udkig efter en dygtig og kompetent samarbejdspartner til serieproduktion af dine aluminiumsemner? Er det vigtigt, at det er en samarbejdspartner med mange års erfaring inden for aluminiumsproduktion, og som udelukkende kører metalemner i aluminium? Så er vi hos maskinfabrikken LV Teknik ApS i Vissenbjerg på Fyn den oplagte samarbejdspartner for dig og din virksomhed.

Hos LV Teknik ApS beskæftiger vi os med serieproduktion udelukkende i aluminium og plast, og vi håndterer dagligt både små og store ordrer for kunder i Danmark samt i udlandet.

Fordele ved serieproduktion og aluminiumsproduktion hos LV Teknik ApS

En af de helt store fordele ved at benytte os til din virksomheds aluminiumsproduktion er, at det eneste metal vi benytter i vores produktion er aluminium. Dette sikrer dig et færdigt produkt, hvori der ikke er partikler fra andre metaller, hvilket kan medføre fejl i overfladen ved eloxering.

Samtidig sikrer dette også, at du altid får serieproduktion som er både hurtig og effektiv, og dermed også til markedets billigste priser.
 

Hos LV Teknik ApS på Fyn følger vi altid nøje med i udviklingen og nyhederne inden for aluminiumsproduktion, og vi tilbyder derfor også altid en tidssvarende og holdbar løsning.

Vi udskifter løbende vores maskinpark, så serieproduktionen for vores kunder altid udføres mest effektivt. Dette er også medvirkende til, at vi altid har nogle af markedets billigste priser.

Kontakt LV Teknik ApS om serieproduktion og aluminiumsproduktion

Hvis du har generelle spørgsmål til vores arbejde med serieproduktion, eller hvis du ønsker en god pris på et uforpligtende tilbud, kan du kontakte os hos LV Teknik ApS på Fyn på tlf. 63 15 05 70 eller på vores kontaktformular her.

Du kan også se billeder fra nogle af vores opgaver i galleriet her.

Vi udfører serieproduktion og aluminiumsproduktion for kunder i både ind- og udland, og har i Danmark bl.a. kunder fra Odense, Århus, Aalborg og København