CNC fræsning aluminium – vi udfører professionel CNC aluminium bearbejdning

 


Hos maskinfabrikken LV Teknik ApS i Vissenbjerg på Fyn tilbyder vi diverse opgaver inden for CNC drejning og CNC fræsning i aluminium. Hos LV Teknik ApS tilbyder vi både stor serieproduktion af emner, mindre serieproduktioner samt produktion af prototyper. Vi tilbyder hos LV Teknik ApS altid både professionel og billig CNC fræsning i aluminium.

Vi har udført mange opgaver for firmaer i både ind- og udland.

Billigste CNC fræsning i aluminium i højeste kvalitet

Hos LV Teknik på Fyn har vi siden 2006 udført opgaver inden for CNC fræsning i aluminium. Vores medarbejdere bliver løbende videreuddannet inden for området, med henblik på at udføre projekterne hurtigt og effektivt. Sammen med en moderne maskinpark sikrer det dig, at du får opgaven udført til den billigste pris og med det bedste resultat.

Til CNC fræsning aluminium bruger vi programmerne Solidworks og Mastercam (CAM/CAD). Disse bliver naturligvis også løbende opdateret, så de altid lever op til de nyeste standarder.

Når vi arbejder med CNC fræsning, kan vi arbejde med stort set alle typer emner. Som noget nyt kan vi også tilbyde højhastighedsbearbejdning.

Hvilke industrier arbejder vi for?

Hos LV Teknik ApS arbejder vi med aluminium bearbejdning for stort set alle industrier. Nogle af de industrier vi arbejder mest for er vindmølle-, bil-, offshore-, emballage-, medicinal-, fødevare- og fiskeindustrien.

Vi har altid løbende dialog med hver enkelt kunde, således at vi får lavet en grundig forventnings- og behovsafstemning. Som udgangspunkt er der ikke nogen opgave, som er hverken for lille eller for stor.

Kontakt os om CNC fræsning aluminium

Hvis du ønsker at vide mere om vores aluminium bearbejdning eller har generelle spørgsmål til vores arbejde med dette, er du altid velkommen til, at skrive en mail til os her, eller kontakte os på tlf. 63 15 05 70. Vi står klar til at hjælpe dig med en skræddersyet løsning.

Vi udfører CNC fræsning i aluminium for kunder i ind- og udland, og har i Danmark kunder i bl.a. Odense, Aalborg, Århus og København